Inloopspreekuur Bestuursvergadering (Botenhuis), het inloopspreekuur is op zondag 14 maart van 13:30-14:00 uur. Neem van te voren contact met ons op om een tijd af te spreken, zodat we niet teveel leden tegelijk krijgen ivm corona.
Het bestuur staat u graag te woord! 

Alles gaat volgens de richtlijnen van het RIVM.

 
 

____________________________________

De Havengids - Gorinchem - WV De Merwede
Procedure voor het verkrijgen van een ligplaats bij
Jachthaven WV De Merwede

Jachthaven WV De Merwede is een haven waar het verenigingsleven hoog in het vaandel staat. Het is dus van belang dat u actief deelneemt aan de activiteiten op de haven en/of meehelpt met het organiseren ervan. Tevens wordt er ook van u verwacht dat u met de werkuren op zaterdag meedraait. Als u overweegt om lid te worden en een ligplaats voor uw boot wilt regelen, dan kunt u zich inschrijven via een inschrijfformulier, deze kunt u vinden onder het kopje "leden" op onze website. Na een volledige invulling van het inschrijfformulier komt dit formulier automatisch bij de aanname commissie terecht. Door deze commissie wordt u uitgenodigd (per mail) voor een intakegesprek. Na het intakegesprek, bij goed gevolg, worden uw gegevens door gemaild naar de bestuursleden en opgenomen in het havenbestand (alles wordt uiteraard zeer vertrouwelijk behandeld). U krijgt bericht van de haven indelingscommissie op het moment dat er een ligplaats voor u vrijkomt. Alles verloopt volgens de afgesproken regels binnen de vereniging. Momenteel is er een behoorlijke wachtlijst.

____________________________________

Hoe moet ik inloggen op de website? (geldt alleen voor leden)

 

 

Gebruikersnaam: is de eerste 8 letters (of minder) van uw naam in HOOFDLETTERS, direct gevolgd door uw lidmaatschapsnummer.
LET OP: het lidmaatschapsnummer (6 cijfers) begint met een 0 (nul); oudere lidmaatschapsnummers hebben die 0 (nul) niet en dan moet er alsnog een 0 (nul) vóór geplaatst worden. 
Wachtwoord: is het lidmaatschapsnummer.

Bij jachthaven WV De Merwede is een vacature vacant voor:

Havenmeesters-/beheerdersechtpaar.

Klik op onderstaande advertentie en bekijk de vacature.

advertentie AD.pdf 

 

___________________________________________

Beste leden,

Mocht u de nieuwsbrief niet ontvangen hebben, dan kunt u hem ook op deze website bekijken/lezen. De nieuwsbrief staat onder het “kopje archief”. Piet Maartense heeft dit mogelijk gemaakt. Piet bedankt voor het leuke initiatief.

NB Ook de jaargangen 2017 en 2018 zijn toegevoegd; weer genoeg terug te zien dus.

Annemarie Rink
2e secretaris

____________________________________

____________________________________

Defibrillator

PHOTO-2020-04-19-15-01-02.jpg

De defibrillator hangt onder de overkapping van het terras bij de blauwe steiger. In geval van nood, kan iedereen erbij. Laten we met z'n allen hopen dat het niet nodig hoeft te zijn.

____________________________________

images-1.jpg

Op zondag 14 maart, 4 en 18 april 2021 kunt u weer heerlijk vissen in onze jachthaven. Omdat we ons helaas nog steeds aan de coronaregels moeten houden is de tijd van 10:00-12:00 uur. 
Als de kantine weer open mag wordt de tijd weer de oude tijd namelijk van 11:00-14:00 uur.
De wedstrijd wordt onderbroken voor de lunch, die is inbegrepen in de kosten voor deelname, t.w.: € 7,50 per keer (€ 5,= voor lunchgeld en € 2,50 voor kosten en prijzen). 
In het voorportaal van de kantine ingang kun je je inschrijven en dan een plekje zoeken.

Belangrijke mededelingen voor bezoekers van de camperplaats. 
Wichtige hinweise für besucher mobil stelplatze.
Important news for visitors campsite. 

KLIK HIER
KLICKEN SIE HIER
CLICK HERE

Terug naar WV De Merwede