Voorzieningen

Wasmachines

Ten gerieve van onze leden, de passanten en de camperaars beschikt onze verenging over een voorziening voor het doen van de was: een wasmachine en een droger. Deze apparatuur staat in het damesdeel van onze sanitaire afdeling. Voor het gebruik van de machines kunt u muntjes kopen die aan de bar van het botenhuis beschikbaar gesteld worden. Voor wassen is een muntje van € 5,00 benodigd en voor het drogen een van € 4,00. De bediening vindt plaats d.m.v. een draaiknop en  druktoetsen waarbij op een display de instellingen afleesbaar zijn. Dit laatste naar keuze in de 4 belangrijkste Europese talen: N, E, F en D. Het wasmiddel wordt automatisch en in de juiste hoeveelheid toegevoegd. Omdat het hier om professionele machines gaat is de verwerkingsduur van de was beperkt. 

Rijdende marktwinkel

Zowel in de zomer- als in de winterperiode komt twee maal per week de rijdende marktwinkel op het haventerrein. De winkel heeft een groot assortiment levensmiddelen en andere waren. Kijk voor de tijden bij de ingang van het Botenhuis.

Arts, apotheek en ziekenhuis

huisarts dr. Schulte, Robbestraat 21………......              0183-631048

centrale huisartsenpost…………………………………               0183-646410

maandag tot en met donderdag 17.00 tot 0.800 uur

weekend vrijdag 17.00 tot maandag 0.800 uur

Beatrix ziekenhuis………………………………………………           0183-644444

apotheek Poels,  Langendijk…………………………….            0183-660770

Zie ook het informatiebord in het Botenhuis. De havenmeester wil u graag verder helpen. Voor noodgevallen 's nachts is deze bereikbaar op de woonark in de haven. Verbandmiddelen en een defibrilator zijn aanwezig.