Zet de TomTom uit en volg de aanwijzingen richting A naar Buiten de Waterpoort

No TomTom, Garmin, etc.; follow direction A to Buiten de Waterpoort

Nieuwe werkzaamheden

De toegang tot en vertrek van onze camperplaats wordt de komende maanden bemoeilijkt. De oorzaak hiervan is de herinrichting van het Eind, de route langs de binnenhaven. Deze werkzaamheden zullen ongetwijfeld leiden tot verkeersopstoppingen. Wij vragen hiervoor uw begrip en hopen dat u ons toch komt bezoeken.

Planning van de werkzaamheden

De werkzaamheden worden in 4 fasen uitgevoerd. In de verschillende fasen zijn steeds andere wegen afgesloten. De planning:

  • Fase 1: 11 tot en met 15 maart, halve wegafsluiting aan de zijde Tolsteeg (roze)
  • Fase 2: 18 tot en met 22 maart, halve wegafsluiting aan de zijde Merwezicht (blauw)
  • Fase 3:  25 maart tot en met 19 april, werkzaamheden het Eind (groen)
  • Fase 4: 18 tot en met 26 april, werkzaamheden Langedijk (oranje)

De kleur staat voor het gebied op de hieronder weergegeven kaart Werkzaamheden het Eind, zodat u kunt zien waar de werkzaamheden zijn.

____________________________________

Beëindiging eerdere werkzaamheden 

De renovatie van de stadswal is klaar en het hotel Buiten de Waterpoort is gerealiseerd. Op die plaatsen zal u geen last meer ondervinden om tot de camperplaats te komen of hiervan te vertrekken. 

Direct na het hotel rechtsaf de wal op naar de camperplaats.

____________________________________

 

Beheerders

Onze havenmeester en zijn vrouw, Bart en Esther Dirkmaat, heten u van harte welkom op ons camperterrein. U bent overigens ook op de rest van het terrein welkom, met name in het Botenhuis waar u zich kunt aanmelden. Voor de aanmelding hebben wij een aparte balie ingericht waar u alle informatie kan verkrijgen voor een aangenaam verblijf. Hier kunt u tevens de kosten voor uw verblijf voldoen.

Bart en Esther advertentie definitief - ACDSee Pro 3_2015-11-11_20-42-08 uitsnede.jpg P7210533.JPG 


Maar... dit is nog niet alles! In het Botenhuis kunt u ook genieten van hapjes, drankjes en uitstekende maaltijden van Bart, nu in zijn hoedanigheid als keukenmeester en van Esther in haar optreden als gastvrouw. Laat u dus niet weerhouden om naar het Botenhuis te komen!

Tarief

Per overnachting € 12,50 incl. stroom en water (m.i.v. 1 januari 2018). Gratis WiFi.