Werkzaamheden

Camperplaats De Punt bestaat al weer 7 jaar. In de achterliggende periode is de camperplaats gegroeid van 8 plekken op verharde ondergrond tot 24 plekken waarvan 16 op grind. Vorig jaar is de camperplaats grondig gerenoveerd. We beschikken nu over 24 prachtig afgebakende plekken met eigen stroomvoorziening (10A) en verlichting. De ondergrond is duidelijk meer aangenaam dan voorheen en de door schanskorven gemarkeerde plaatsen bieden een voldoende mate van privacy. Er worden nu nog elektrotechnische verbeteringen uitgevoerd aan de oorspronkelijke camperplaats en de WiFi-dekking wordt nog verbeterd. We blijven ons best doen het u zo aangenaam mogelijk te maken!

 

We hebben wel een probleem met de toegangsroute tot onze plaats. Dit jaar zijn de werkzaamheden tot de bouw van een hotel gestart; juist naast de waloprit Buiten de Waterpoort naar de camperplaats. Ook wordt de stadswal gerenoveerd. Beide activiteiten kunnen voor komende en vertrekkende camperaars soms wat overlast opleveren. We vragen hiervoor uw begrip.


Op de bouwplaats bevinden zich fundamenten van een stadswal en een kasteel die van historische betekenis zijn. Deze resten gaan deel uitmaken van het bouwwerk (hotel) en zijn nu met plastic beschermmateriaal afgedekt.

Beheerders

Onze havenmeester en zijn vrouw, Bart en Esther Dirkmaat, heten u van harte welkom op ons camperterrein. U bent overigens ook op de rest van het terrein welkom, met name in het Botenhuis waar u zich kunt aanmelden. Voor de aanmelding hebben wij een aparte balie ingericht waar u alle informatie kan verkrijgen voor een aangenaam verblijf. Hier kunt u tevens de kosten voor uw verblijf voldoen.

Bart en Esther advertentie definitief - ACDSee Pro 3_2015-11-11_20-42-08 uitsnede.jpg P7210533.JPG 


Maar... dit is nog niet alles! In het Botenhuis kunt u ook genieten van hapjes, drankjes en uitstekende maaltijden van Bart, nu in zijn hoedanigheid als keukenmeester en van Esther in haar optreden als gastvrouw. Laat u dus niet weerhouden om naar het Botenhuis te komen!

Tarief

Per overnachting € 12,50 incl. stroom en water (m.i.v. 1 januari 2018). Gratis WiFi.