Renovatie Camperplaats De Punt

Camperplaats De Punt bestaat al weer 6 jaar. In de achterliggende periode is de camperplaats gegroeid van 8 plekken op verharde ondergrond tot 24 plekken waarvan 16 op grind. Gelet op de populariteit van de camperplaats was het echter tijd voor een grondige renovatie. Die hebben we de afgelopen winter uitgevoerd en met een gedegen resultaat: we beschikken nu over 24 prachtig afgebakende plekken met eigen stroomvoorziening (10A) en verlichting. De ondergrond is duidelijk meer aangenaam dan voorheen en de door schanskorven gemarkeerde plaatsen bieden een voldoende mate van privacy.

Op 13 mei willen we met een feestje de camperplaats heropenen maar ook vóór die tijd bent u weer van harte welkom op ons mooie plekje aan de Merwede. Klik op de foto's voor een fotoreportage van de werkzaamheden.

    

Welkom

Let op: reserveren niet mogelijk!

Wij hebben voor de camperaar 24 mooie, ruime camperplaatsen met uitzicht op de vluchthaven van Gorinchem. Ook in beeld is onze jachthaven, de Grote Merwedesluis en de Boven-Merwede met de brug over de A27 (Utrecht - Breda). De jachthaven is afgesloten d.m.v. een slagboominstallatie. Via een meldplaats vóór de slagboom kunnen campers toegang krijgen tot het terrein. Melden in het Botenhuis bij de havenmeester. De camperplaats is voorzien van elektra en verlichting. Op het haventerrein bevindt zich een plaats om het chemisch toilet en de vuilwatertank te ledigen en om water in te nemen. De maximale verblijfsduur is gesteld op 3 aaneengesloten dagen en de camperplaats is het gehele jaar geopend. Op de dag van vertrek moet u om 12.00 uur de haven hebben verlaten. Indien u een nacht wil bijboeken dient u dit voor 12.00 uur te melden bij de havenmeester.

Beheerders

Onze havenmeester en zijn vrouw, Bart en Esther Dirkmaat, heten u van harte welkom op ons camperterrein. U bent overigens ook op de rest van het terrein welkom, met name in het Botenhuis waar u zich kunt aanmelden. Voor de aanmelding hebben wij een aparte balie ingericht waar u alle informatie kan verkrijgen voor een aangenaam verblijf. Hier kunt u tevens de kosten voor uw verblijf voldoen.

Tarief

Per overnachting € 12,50 incl. stroom en water (m.i.v. 1 januari 2018). Gratis WiFi.